1119636.jpg

- kun juurekset alkavat pehmenytä lisätään broilerinkoivet jatketaan
- kypsät koivet pois, liika rasva pinnalta veks
- soseutetaan juurekset, paksuus pitäisi olla bueno tässä vaiheessa, jos ei soseuta pari kypsää perunaa sekaan
- lisätään kermaa jos siltä tuntuu
- Keiton rungon muodostaa 6 - 7 perunaa kuutioina ja pari kourallista 20 min riisiä ne tässä vaiheessa
- Broilerin nahka koiralle, luut roskiin, lihat kuutioidaan
- kun peruna ja riisi kypsää lihat takas
- valkosipulin ystävä laittaa puoli tai koko valkosipulin silputtuna vasta nyt
- maustamiseen voi käyttää currya, tomaattisosetta, sokeria, suolaa
(tod. näk. juuri mitään ei tarvita koska broiler oli marinoitu)
- kiehautus ja hyvä ja halpa (n. 4 e) keitton on valmis